Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny Chez Auzet v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chl...
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , |
|---|---|
| Další autoři: | , |
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Czech |
| Vydáno: |
Praha :
Argo,
2014
|
| Vydání: | Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první |
| Témata: | |
| Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Knihovna Lázně Kynžvart
| Signatura: |
641
|
|---|---|
| Jednotka 20923 | Dostupné Požadavek |
