Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny Chez Auzet v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chl...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor), Auzet, Gérard (Autor)
Další autoři: Sedláček, Jiří (Překladatel), Sechovcová, Kateřina, 1983- (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2014
Vydání:Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02257nam a2200337 i 4500
001 KN4353000000127529
005 20231113003445.0
008 210630s2014 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-257-1471-3  |q (vázáno) :  |c 100.00 Kč 
040 |a CHG508  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641/642  |2 h 
100 1 |a Mayle, Peter,  |d 1939-2018  |7 xx0004471  |4 aut  |9 12627 
240 0 0 |a Confessions of a French baker.  |l Česky 
245 1 0 |a Tajnosti francouzského pekaře :  |b návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /  |c Peter Mayle a Gérard Auzet ; z anglického oriinálu Confessions of a French baker - breadmaking secrets, tips and recipes ... přeložil Jiří Sedláček ; ilustrace Kateřina Sechovcová 
250 |a Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2014 
300 |a 127 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny Chez Auzet v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu 
653 0 |a chléb  |a pečení  |a pečivo  |a pekařství 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 11392 
700 1 |a Auzet, Gérard  |7 xx0195995  |4 aut  |9 12628 
700 1 |a Sedláček, Jiří  |7 jx20031130110  |4 trl  |9 12629 
700 1 |a Sechovcová, Kateřina,  |d 1983-  |7 osa2013764109  |4 ill  |9 11396 
910 |a CHG508 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 8861  |d 8861 
993 |0 0  |1 435300020923  |4 0  |6 641_  |7 0  |9 8978  |a 153.00  |b 0  |c 20923  |d 2021-06-30  |e 0  |f DOSP  |g 641  |h 153.00  |i Euromedia Group, a.s., Booktook.cz  |j 2146106237  |l DOSP  |r 2024-11-27  |t 5  |w 2023-11-13  |y KN  |v V