Urban explorer - Šmíd, Richard Ritchie (Epocha, 2024)
Český urbexer zavede čtenáře na mnoho rozličných míst a seznámí je s tím, jaké je to být Urban explorerem, tedy jakýmsi průzkumníkem moderních ruin.