Falešný tolar ; Tichý jazyk ; Boskovická svodnice - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Letopisy královské komory (MOBA), 2024)
Další kniha historických detektivních případů, které v Čechách 16. století vyšetřuje královský písař pan z Dobronína s bakalářem Petrem.