Loď plná nevěst - Moyes, Jojo, 1969- (Ikar, 2023)
Román oblíbené anglické spisovatelky je inspirován skutečnými událostmi, kdy se po druhé světové válce ženy hromadně stěhovaly přes celý svět za svými novými manželi.