Olympia - Kutscher, Volker, 1962- (MOBA, 2021)
Detektivní román s komisařem Gereonem Rathem nás tentokrát zavede do Berlína roku 1936, kdy se konaly letní olympijské hry. Atmosféru ale naruší podezřelé úmrtí a další smrt na sebe nedá dlouho čekat.