Plakat jsem si zakázala - Olrinková, Lucia, 1988- (Marenčin PT, 2021)
Román současné slovenské spisovatelky vypráví příběh světoběžnice Rosie, která se po mnoha letech v zahraničí vrací na rodné Slovensko, kde chce začít nový život.