Hrdinky : příběhy významných českých žen - Fučíková, Renáta, 1964- (Universum (Euromedia Group), 2020)
Kniha představuje šedesát výjimečných a někdy i zapomenutých žen z české historie. V publikaci, která je přehledně rozdělena podle historického období, jsou navíc zobrazeny časové osy významných dějinných událostí.