Skleněná těla : černá melancholie - Sund, Erik Axl (Knižní klub, 2016)
Další série severských thrillerů, napsaná autory trilogie o Vraní dívce. Hlavním tématem jsou tentokrát podivné sebevraždy mladých lidí.