Královna Paříže : román o Coco Chanel - Ewen, Pamela Binnings, 1944- (Česká citadela, 2020)
Román uznávané americké autorky, vzniklý na základě studia archivních záznamů, odkrývá odvrácenou tvář ikony světové módy Gabrielle Coco Chanel.