Sloni žijí do sta let - Zikmund, Miroslav, 1919- (Jota ; PiranhaFilm, 2019)
Cestopis o zámořské ceste na Srí Lanku a Maledivy, kam se autor, známý český cestovatel, vrátil po 39 letech v roce 2000 i ve svém seniorském věku.