Znamení lyry : kapitán Exner opět na scéně! - Erben, Václav, 1930-2003 (Původní česká detektivka, 2014)
Detektivní román, který vedle nezbytné vraždy a nečekaného odalení pachatele upoutá čtenáře i zasazením příběhu do vojenského prostředí.