Paci, paci, pacičky - Bauman, Václav, 1951- (Akropolis, 2017)
Autobiografická próza, jejíž protagonista se s krutou otevřeností a jistým sklonem ke zjednodušování ohlíží za dětstvím, rodinou i hledáním sexuální identity.