Poselství z roku 2118 : nové vzpomínky na budoucnost - Däniken, Erich von, 1935- (Tajemství (Dialog), 2017)
Autor, pevně přesvědčený o existenci inteligentních cizích forem života, ve své další knize poskytuje prostor osobnostem, které vstoupily s mimozemskou civilizací do kontaktu a o svou zkušenost se rozhodly podělit s veřejností. Däniken se nebojí zkušeně hovořit o řadě důkazů mimozemských návštěv na Zemi, stejně jako odpovídat na kontroverzní otázky. Proč nám média zatajují některé informace o UFO? Jakým způsobem nás mimozemšťané ovlivňovali v počátcích, nebo co s námi vlastně zamýšlejí do budoucna?