Překlep a Škraloup - Končinský, Tomáš S., 1978- (Albatros, 2016)
Vtipné pohádkové vyprávění o skřítcích, kteří mají na starosti ničení a stárnutí věcí v lidském světě. Bohatě ilustrovaná knížka pro děti kolem 10 let nebo pro společné čtení mladších dětí s rodiči.