Odvážní kamarádi - Kaminská, Renata, 1983- (Advent-Orion, 2014)
Ríša je zelená motorka. Je pyšný na to, jak je rychlý a odvážný. Velké závodní motorky jej proto vyzvou, aby svoji odvahu dokázal závodem na zamrzlém jezeře.