Bazar zlých snů - King, Stephen, 1947- (Beta, 2016)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil. Povídky spojuje téma morálky, viny a posmrtného života - při čtení máme možnost si klást řadu závažných otázek, například co bychom udělali jinak, kdybychom viděli do budoucnosti nebo kdybychom mohli napravit minulost