Stíny minulosti - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Katy Wadeová se po desetiletí práce pro impérium vysoce postavené rodiny Gilchristových rozhodne založit si vlastní podnik. Před odchodem však musí vyřešit poslední problém. Gilchristovi potřebují zachránit svůj záhadně se snižující majetek, a pro tu práci se hodí jen jediný muž - Luke Gilchrist. Příbuzní ho celý život nutili platit za skandál jeho otce a Luke přísahal, že se domů už nikdy nevrátí. Katy teď musí Lukea přesvědčit, aby využil svých obchodních zkušeností a rodině pomohl. Stačí však, aby pohlédla do jeho podmanivých zelených očí, a pochopí, proč ho ostatní označují za mizeru. Luke mezitím dojde k závěru, že chce Katy víc než odplatu. Proto je ochoten ujmout se role zachránce, ale pouze s ní po boku. Následkem toho jí musí svěřit svá tajemství - a ona zas musí uvěřit v jeho lásku. Nakladatelská anotace.