Hvězdy pražské zoo - Pecháčková, Emma, 1990- (Paseka, 2015)
V hravé knížce pro celou rodinu se vám představí tři desítky zvířat z pražské zoo. Přestože se narodila v zajetí a volnou přírodu nepoznala, přesvědčíte se, že jsou to všechno výrazné osobnosti. Oblíbený lachtan Meloun, milá gorila Bikira, mlsný medojed Čert... Dozvíte se, jakou mají povahu, jak se chovají k sobě navzájem i jak se o ně jejich chovatelé starají. Nakladatelská anotace. Kráceno.