Dotkni se výšin 2 : Po stopách slavných osobností - Absolon, Čeněk (Advent-Orion, 2010)
Životní příběhy slavných a zajímavých osobností dějin, vědy a kultury. Jedenáct beletrizovaných medailonů lidí, kteří uspěli ve svém oboru či ovlivnili svým myšlenkovým odkazem tok dějin lidstva.