Cesta pokory ; Cesta odpuštění - Hrachovcová, Michaela; Matis, Peter, 1953- (Kudy do nebe, 2011)
Křesťanská příručka o pokoře a odpuštění z edice "Kudy do nebe". Sestaveno z citátů, příběhů a úvah různých autorů