Památné stromy Karlovarského kraje - Michálek, Jaroslav (Krajské muzeum Karlovarského kraje, Muzeum Sokolov, 2008)
Soupis památných chráněných stromů uvádí druhovou skladbu stromů, popis a místo výskytu. Přiložena je mapa Karlovarského kraje s vyznačenými stromy