Na sto kusů - Dillon, Lucy, 1974- (Beta, 2015)
Gina Bellamyová prožívá velmi náročné životní období. Potýká se se zákeřnou chorobou, rozpadlo se jí manželství a nakonec zůstává sama a musí se přestěhovat do nového velmi malého bytu. Gina pojme toto stěhování s odvahou a jako životní zlom, který má být očistný a povede její kroky do nového života. Proto se rozhodne sestavit si seznam sta věcí ze svého "minulého" života a jen tato stovka s ní má putovat do nového bydlení. Ačkoliv se román týká závažných životních situací, dýchá přesto optimismem a motivuje k zamyšlení nad uchopením těžkostí s optimismem a odvahou