Prvotní hřích - Perry, Tasmina (BB/art, 2013)
Je vše tak dokonalé, jak se zdá? Brooke Asgillová se chystá provdat do jedné z nejbohatších a nejmocnějších rodin ve Spojených státech. A její matka je pevně odhodlána dceřinu svatbu uskutečnit za každou cenu. Snoubencem Brooke není totiž nikdo jiný než David Billington, nejžádanější svobodný muž v Americe, jehož ambice míří až do Bílého domu. Ovšem zdání klame a Asgillové nejsou tak docela těmi, za něž se vydávají. Rodinu obestírá nepříliš průhledná minulost a matka Meredith se s pomocí najaté novinářky snaží rodinné kostlivce udržet pod pokličkou. Nakladatelská anotace