Hřbitovní tanec - Preston, Douglas J., 1956- (BB/art, 2010)
Pendergast - nejtajemnější zvláštní agent FBI - se vrací do New Yorku, aby prošetřil zabijácký kult. William Smithback Jr., význačný reportér listu New York Times, byl brutálně zavražděn ve svém bytě na Upper West Side. Jeho manželka Nora Kellyová, archeoložka z Přírodopisného muzea, byla rovněž poraněna. Několik očitých svědků za útočníka označilo souseda z domu. Colin Fearing byl podle nepotvrzených výpovědí před deseti dny pohřben. Objevily se neoficiální zprávy o tom, že zvláštní agent FBI Pendergast se o tento případ zajímá...