Něžný déšť - Bouvier, Claire, 1970- (Klokan (Alpress), 2011)
Zcela bez prostředků odjíždí Jaqueline za moře a věří, že jí tam pomůže otcův přítel Alan. Ten však sleduje sobecké cíle a Jaqueline před ním uprchne do divočiny. Přežije jen díky pomoci mladého Connora. I když je Connor zadaný, zamilují se do sebe, jenže ani jeho snoubenka, ani Alan se nehodlají vzdát toho, co pokládají za svůj majetek.