Neodolatelná - Robards, Karen, 1954- (Domino, 2012)
Claire, nejpůvabnější ze tří sester Banningových, se splnil sen všech debutantek. Provdala se z lásky za pohledného muže, dědice bohatého vévody, a tak si dovolila směle doufat v bezstarostný, šťastný život. Jak se mýlila! Z manžela se vbrzku vyklubal zhýralý darebák a jejich svazek se ocitl v troskách. A jako by to samo o sobě nestačilo, Claiřin kočár jednoho dne přepadnou neznámí útočníci. Stržena vírem nebezpečných událostí, kdy její život visí na vlásku, se Claire ocitá na lodi, která ji unáší kamsi daleko od anglických břehů. Tajemný muž, který je podle všeho strůjcem únosu, jí dává od počátku nepokrytě najevo, že se nenechá obměkčit její krásou. Plní totiž tajné státnické poslání, a pro úspěch na tomto poli je odhodlán udělat cokoli. Ovšem jeho odhodlání začne brzy tát a mezi ním a Claire začíná neúprosný souboj vůlí Je možné, aby Claire všemu navzdory odhalila se svým tajemným únoscem význam slova láska? A je možné, že by se on vzdal všech svých odvážných plánů, jen aby Claire ochránil před člověkem, který jí zjevně nepřeje nic dobrého?