Rodinné pouto - Steel, Danielle, 1947- (Euromedia - Ikar, 2011)
Annie Fergusonová učinila jako mladá žena nelehkou volbu, které však nikdy nelitovala: po náhlé smrti své sestry se ujme jejích tří malých dětí. Nyní je zralou ženou, úspěšnou architektkou a pyšnou adoptivní matkou Liz, Teda a Katie. Zůstává sice bez partnera, ale se svým single stavem se dávno smířila. Její tři děti pomalu vykračují do života, kde na ně čekají úspěchy i bitvy, ale osud má nachystanou ještě jednu šanci i pro Annie.