Oheň na západě - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military, 2010)
Na podzim 1944 se německá vojska potácela od jedné porážky ke druhé, a tak Hitler vymýšlel nové a nové akce, které by pomohly průběh války ještě zvrátit. Jednou z nich byl pověřen již slavný kapitán Jungblutt, jeho úkolem bylo doplout na dostřel amerických břehů a na povel zničit sdělený cíl. Mise o to těžší, že osobním dohledem byl ustanoven jeho nepřítel, důstojník SS von Arco. A výsledek války měl být závislý na jejím úspěchu.Z cyklu Ponorky.