Kudlanka bezbožná - Monyová, Simona, 1967-2011 (Belami, 2007)
Psychologický román popisující rozpadající se manželství po pětadvaceti letech. Žena hledá u svého muže nejen porozumění a pocit, že je stále žádoucí, její muž však nechce a možná ani neumí hrdince pomoci