Letí, letí andělíček - Moravcová, Jana, 1937- (Původní česká detektivka, 2010)
Atmosféra "bleších trhů" láká nejen kupce, kteří se s chutí probírají nabídkou odložených věcí, ale i ty, jimž umožňuje vyzkoušet si svůj talent a vtip v roli prodávajícího. Tady se zrodil mnohý "sběratel zbytečností", tady ale taky může jeho stopa nevysvětlitelně končit. Sbírat se může všechno. Třeba i kdysi oblíbené dívčí památníčky - zvláště ty se známou říkankou začínající slovy "Letí, letí andělíček..."