Tiché kroky - Julian, Donna (Klokan (Alpress), 2005)
Lily se po letech vrací domů a chce se opět začlenit do komunity jižanského městečka, kde vyrůstala. Vzpomíná na milovanou matku, ale z mysli nemůže vymazat ani záhadnou vraždu svého otce. Její aristokratická rodina chce ale za každou cenu hrůzné činy utajit a koupit si spravedlnost. Návrat však pro Lily neznamená jen střet s bolestnou minulostí, ale i setkání s mužem, na kterého nikdy nezapomněla.