V sedmém nebi - Coulter, Catherine, 1942- (Alpress, 2005)
V historické romanci z počátku 19. století se Helen Mayberryová, podnikavá majitelka hostince, která ráda řeší rozmanité záhady, spojí se Spenserem Heatheringtonem neboli lordem Beechamem, aby společně našli záhadami opředený poklad, jemuž se říká Lampa krále Edwarda. Heatheringtonovi Helenina přízeň lichotí, je to sice zapřísáhlý starý mládenec, ale s chutí si užívá radostí života a nezapře v sobě zkušeného záletníka i zdatného svůdníka. Jak obstojí Helen ve své zarputilé snaze přijít na kloub záhadě a současně nedopustit, aby se z jejího pomocníka stal jen příležitostný milenec? Kdo bude nucen ustoupit?