Rodinné balení - Fröhlichová, Susanne, 1962- (Víkend, 2007)
Andrea má všechno, po čem kdy toužila. Dvě krásné děti, dům, manžela. Žije v poklidu a přepychu, pečuje o děti a manžela ale začíná také přemýšlet o své další kariéře.