Pláč ve tmě - Watt, Peter, 1949- (Klokan, 2002)
Australští farmáři si objednávají vyhnání domorodců z jejich původních území. Při jedné takové čistce se stávají svědky masakru také Wallarie a Tom. Přísahají pomstu tomu, kdo ho zosnoval.