Elita zabijáků : zasvěcený pohled na nejutajenější americký tým speciálních operací - Smith, Michael, 1952 květ.1.- (Naše vojsko, 2008)
Novinář Michael Smith ze Sunday Times odhaluje pětadvacetiletou historii jedné z nejutajenějších jednotek speciálních operací americké armády. Tým s názvem "The Activity" zná pouze pár vyvolených zasvěcenců. Léta se skrýval pod nejrůznějšími krycími jmény jako Centra Spike nebo Grey Fox, která se navíc neustále měnila. Byl tolikrát veřejně "zatracen" a poté opět tajně vzkříšen, že získal téměř mýtické postavení.A to i mezi elitními jednotkami speciálních operací celého světa. Nelze se proto divit, že si jméno a některé jeho akce vypůjčili pisatelé románových thrillerů.