Nebezpečně blízko - Howard, Linda, 1950- (Klokan, 2009)
Když se Bailey vydá na dovolenou, netuší, jak velké dobrodružství ji čeká. Při přeletu hor vysadí motor letadla a pilotu Cameronovi se jen s potížemi podaří nouzově přistát. Oba jsou zranění a Bailey si uvědomuje, jak těžké bude přečkat v mrazivé divočině. Že jim jde opravdu o holý život, to se jim potvrdí po zjištění, že havárie jejich letadla nebyla žádná nehoda...