Modrožlutí ďáblové. - Nahrgang, Fauke, 1951- (Thovt, 2010)
Na škole v Teufelsgrundu nastalo velké pozdvižení. Blíží se soutěž školních fotbalových mužstev o pohár města a Moric, Niko, Alex a Mehmet chtějí být samozřejmě při tom. Budou se však muset smířit s tím, že v jejich školním týmu budou hrát po boku svého největšího protivníka z týmu VfB Marka. Naopak Katarína z týmu Modrožlutých bude nyní jejich soupeřem.