Možná přijde i kominík : román pro ženy - Kubátová, Táňa, 1958- (Petra, 2007)
Denisa se po prožité životní tragédii uchýlí na chalupu, kde se chce o samotě vzpamatovat. Jenže už při příjezdu zažije šok, z něhož se jen tak nevzpamatuje. Navíc se v jejím okolí vyskytuje muž, kterého nelze v žádném případě ignorovat.