Malý lišáček - Peisertová, Alena (Jupiter, 2006)
Malý lišáček poprvé vylezl z doupěte, aby zjistil, čím se živí lesní zvířátka. Při pátrání zažil spoustu dobrodružství. Přidej se k němu a poznej další obyvatele lesa.