Julie a bílý poník - Gohl, Christiane, 1958- (Albatros, 2009)
Třetí setkání s Julií slibuje menší dobrodružství. Julie spolu se svou kamarádkou Katy pilně trénuje u Stefanie, v jejímž sousedství se objevují a zase mizí různí koně. Děje se tak ovšem hlavně kvůli polámané ohradě - koně zkrátka neustále utíkají. Jednoho z nich, bílého poníka, dívky schovají, aby daly majiteli koní za vyučenou. A pak přijde Julie čirou náhodou na to, že koně jsou kradení. Jaký bude další osud bílého poníka a ukradených koní?