Síla ohně. - Roberts, Nora, 1950- (Klokan, 2007)
3. část trilogie Ostrov tří sester (volně navazuje na titul 1. Tanec větru a 2. Zakletá zem). Mia je silná a hrdá žena, schopná obchodnice, která svou krásou dokáže očarovat každého muže. Ale ...