Správná pětka na ostrově pokladů / 1. - Blyton, Enid, 1897-1968 (Správná pětka, 2008)
První dobrodružství Správné pětky, kterou tvoří Julián, Dick, George, Anna a pes Tim, je spojeno s ostrovem, zříceninou hradu, potopeným vrakem a divokou honbou za pokladem.