Syn lovce vlků. Gallica. - Loevenbruck, Henri, 1972- (Albatros Plus, 2007)
V hrabství se jakýsi mladík vrhl doprstřed plamenů, aby z hořící hranice zachránil vlka. Jmenoval se Bohem a byl synem vrchního lovčího. Za čtyři roky je jeho rodina i s celou vsí vyvražděna tajemnými bojovníky.