Ostrov náhrobků - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2006)
Dobrodružná kniha pro mladé detektivy. Staň se členem Klubu záhad. Pomocí superlupy objasni s ostatními členy záhadu tajemného ostrova. Na opuštěném a nehostinném ostrově vyrůstají ze země náhrobky. Jak je to možné? Je pravda, že pokaždé, když se objeví nový, zmizí jeden obyvatel nedalekého městečka? Podaří se toto děsivé tajemství objasnit? V Klubové příloze s dalšími informacemi o případu také zjistíš, jak jsi obstál ty sám.