Bratr Vlk. Letopisy z hlubin věků I.. - Paver, Michelle, 1960- (Letopisy z hlubin věků, 2005)
Torak je najednou na všechno sám. O maminku přišel ještě jako nemluvně a tatínká mu zabil rozzuřený medvěd.