Zdraví z boží lékárny : Léčivé byliny, rady a zkušenosti - Treben, Maria, 1907-1991 (Dona, 1991)
Autorka popisuje přitažlivou formou zkušenosti s léčivými účinky běžných bylin a seznamuje s konkrétními výsledky jejich použití.