Tanec větru. - Roberts, Nora, 1950- (Klokan, 2007)
Na ostrůvek u pobřeží Atlantiku přijíždí křehká Nell. Hledá zde úkryt před svým násilnickým mužem. Po zinscenované autonehodě a pod falešným jménem doufá, že na ostrově Tří sester začne nový život. Panickou hrůzu z bývalého manžela jí pomáhají překonat přátelství s Miou a náklonnost k místnímu šerifovi Zackovi. Je možné, aby se Nell opravdu sblížila s tímto sympatickým mužem, když překročila zákon a tají svou pravou identitu? Avšak své tajemství nemá jen Nell ...