Hodiny a hodinky : ze sbírky Uměleckoprůmyslového muzea v Praze - Poche, Emanuel, 1903-1987 (Poklady uměleckých sbírek, 1987)
Publikace je věnována unikátní sbírce kolečkových hodin pražského Uměleckoprůmyslového muzea.