Tatínkova holčička - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan, 2003)
Když bylo Ellie sedm let, byla její starší sestra Andrea zavražděna. Byla to právě ona, co našla skrýš se znetvořeným tělíčkem a identifikovala pachatele. Muž, který byl z vraždy obviněn, vinu popíral, ale i přesto byl odsouzen na dvaadvacet let vězení. Ellie, z níž se mezitím stala novinářka, znovu pátrá po okolnostech vraždy a odkrývá nová děsivá fakta...